Zucht, wat heb ik nog bij links te zoeken…

GroenLinks en de PvdA zijn vóór de burqa, CDA en VVD zijn tégen. Ik ben ook tégen en behoorlijk fanatiek ook. Dus sorry mensen, maar wat moet ik nou met dit soort links. Ik heb er helaas niets meer te zoeken en keer pas weer terug aan de linkerkant als daar weer zinnig gedacht en gehandeld wordt. Het is in feite tijd voor een nieuwe linkse partij die, om maar eens wat te noemen, wel snapt waarom je tegen de burqa moet zijn.

13 gedachten over “Zucht, wat heb ik nog bij links te zoeken…

  1. Volledig een keer met je eens, dit is van de gekke, wij moeten herkenbaar zijn en ons legitimeren en deze lui mogen zich verschuilen achter burqa’s. NIET NORMAAL !! 8)

    Like

  2. Bo, Een burqua is een lang gewaad met een klein gehaakt openingetje voor de ogen, waar de islamitische vrouwen helemaal in verscholen zijn. Dus niet voor de buitenwereld herkenbaar zijn, er kan dus van alles onder zitten. 😉

    Like

  3. @ Bo
    Gisteren op het nieuws: Wilders vroeg om een verbod op het dragen van de burqua/burka/boerka, whatever. Verdonk voelt hier wel wat voor en gaat het overwegen. De CDA en VVD zijn vxf2xf2r het verbieden, de PvdA en GroenLinks zijn tegen.

    Like

  4. @ Bo
    Maar jij treedt toch hier op als woordvoerder van GroenLinks?! Wil je dat ik op ze stem, dan zul je toch iets meer je best moeten doen… 😉

    Like

  5. Is het niet een beetje makkelijk om de onderwerpen maar over te slaan die jou niet interesseren? ’t leeft anders nogal in de westerse wereld. Er is meer als voetbal!

    Like

  6. Ik ben tegen het dragen van maskers in het openbare leven. Wat je prive in je eigen huis doet, moet je zelf weten. Ik vind het een vorm van vrouwenonderdrukking door de geemancipeerde moslimama die ik met mijn gezonde verstand niet kan bevatten. Ik vind het een absurde situatie en zo spoedig mogelijk moet hier een einde aan komen.

    Like

  7. Volledig eens, deze “idioten” moeten zich maar eens gaan aanpassen aan onze samenleving en niet andersom.
    Ik ben er dan ook op tegen dat dit soort mensen lid worden van de EU. Waar moet dit heen, hoe zal dit gaan, waar komt die rottigheid vandaan? 😕

    Like

Plaats een reactie