Hoe moslims redeneren – deel 5 – Update van deel 2

In deel 1 had ik het over de vijf onderdelen van het oorspronkelijke interview. Ieder van die onderdelen zou ik apart bespreken. Waarom waren er dan toch slechts vier delen? Omdat ik een deel over het hoofd had gezien. Nu is dat deel eigenlijk een extensie van deel 2, dus heb ik besloten deel 2 uit te breiden met een (korte) update. Klik hier voor die update.

Tot zover de bespreking van het interview met Shahid Alam.

Advertenties

5 thoughts on “Hoe moslims redeneren – deel 5 – Update van deel 2

 1. Ik lees je artikelen maar ik heb geen idee wat je er nu mee wilt. Wat wil je hiermee bereiken? Of is het meer een hobby van schrijven en delen. Ik kan er geen touw aan vastknopen maar ik blijf het wel lezen.

  Like

  • Ook dus, inderdaad. Maar doet dat afbreuk? Ik meen van niet. De lezer is vrij om zelf conclusies te trekken, over wie dan ook.

   Like

   • Mee eens, het doet geen afbreuk. Goed dat je reageert want ik was voorbarig. Las enige tijd geleden bij je deel 1 en deze nacht weer deel 5; ik ben blij dat je het allemaal uitschrijft en voel me er nu aan verplicht al die delen te lezen. Van harte overigens, je intentie is prachtig

    Like

    • Ik ben me er heel goed van bewust dat ik niet het redeneren van elke moslim weergeef. Het is meer dat ik nu moet ‘toegeven’ dat bepaalde redeneringen ècht door moslims zèlf gemaakt worden en niet slechts vertekeningen zijn om de Islam zwart te maken.

     Like

Reacties zijn gesloten.